Image
Tisztelt Ügyfeleink!

Az atelefonkonyv.hu –t kizárólag az A TELEFONKÖNYV Kft. üzemelteti. Számlaszámunk: Otp Bank 11714006-20451312

 Caffehand Kft. (Budapest)

Pest megye
1047 Budapest, Baross u. 60.
Telefon(ok) 0036-70/364-9586, 0036-1/370-2322
Fax: 0036-1/370-2322
Tevékenységek: kávéfőző, kávéfőzőgép, kávé, kávéautomata, automata, kávédaráló, automata kávédaráló, daráló, kávégép, olasz kávé, konyhai kiegészítő, konyhaberendezés, szerviz
Minősítés:
Márkák: CAFFEHAND, LA SPAZIALE
Web: www.caffehand.hu E-mail: szaboimre@caffehand.hu
Cégbemutató: A céget kávégép szerelők alapították. A cél az volt , hogy legyen egy jó és megbízható szakemberekből álló szervizcsapat. A szakemberek nem csak a gépeket, hanem a kávékat is jól kell, hogy ismerjék, e nélkül a két tényező nélkül nehéz lenne a problémákat megoldani. A kávézás szenvedély. a mindennapok elengedhetetlen terméke. De jó kávéhoz kell egy jó gép, a jó géphez kell egy jó szerviz. Erre a célra szakosodott a Caffehand a "kávé-keze": mi leszünk a kéz, amely megoldja az Ön problémáit. A szerviz mellé partnereink részére új illetve használt gépeket is tudunk biztosítani. Az Olaszországban készülő kávégépek minősége önmagáért beszél. A Promac kávéfőző gépek megbízhatóságukkal és árukkal hívják fel magukra a figyelmet. A La Spaziale nevét a világon mindenhol ismerik. A csúcstechnológia és a precizitás párosul a jó kávé érdekében.
Telephelyek: 1047 Budapest, Baross u. 60.
Térkép:


Az atelefonkonyv.hu semmilyen kapcsolatban nem áll a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság által működtetett Telefonkönyv.hu, Online telefonkönyv, Aranyoldalak, Üzleti telefonkönyv vagy más egyéb elnevezésű weboldalaikkal és azok szolgáltatásaival sem.